Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Meghááát

Meghááát

Top 10 Legdögösebb szőke

Szigorúan szubjektív lista!

2017. október 31. - banok

10. Hayden Panettiere

 

A még mindig "csak" 28 éves színésznőt, aki Vladimir Klicsko felesége és egy gyermek édesanyja, itthon leginkább a Hősök  c. sorozatból ismerik a magyar tv nézők. Énekesnői karrierje is vagyogat ezért is feküdt neki, az öt évadot megélt,  Nashville c. sorozat mely a country énekesek világáról szólt. 

 

9. Szabó Zsófi

 

Az éppen anyai örömök elé néző magyar színésznőről már volt itt bejegyzés nem véletlenül. A színészlegenda Szabó Gyula lánya saját jogán vívta ki az országos ismertséget napi sorozatban kapott szereppel (Jóban Rosszban) és műsorvezetéssel (RTL Klub) de gyakran szerepel a magánéletével is bulvármédiában. 

 

8. Silvia Saint

 

Eredeti nevén Silvie Tomčalová, 41 éves, cseh és pornószínésznő. Rengetegszer dolgozott együtt magyarokkal vagy magyar produkciókban. Korábbi bejegyzés róla a blogon itt.

 

 

7. Brooklyn Decker

 

Ő napjaink egyik legkeresettebb modellje még úgy is, hogy jelenleg állapotos a második gyermekével (a férje nem más, mint a teniszfenomén Andy Roddick). A modellmunkáin túl a Csatahajó és a Kellékfeleség c. filmekből ismert Magyarországon. 

 

6. Kaley Cuoco

 

Az Agymenők Pennyje. Ennél többet tán nem is kéne írnom róla pedig szerepelt más népszerű sorozatokban is, teszem azt a Bűbájos boszorkákban. 31 éves, tavaly vált el és talán az egyik legnépszerűbb színésznő a világon. A nyáron volt róla már itt bejegyzés.

 

5. Charlotte McKinney

 

Charlotte McKinney egy nagyon népszerű amerikai modell akit az index.hu és társoldalai állandóan a hamburger evős reklámjával azonosítanak. Modellkarrierje mellett a színésznői pályája is alakul, például szerepelt a legújabb Baywatch filmben. Amúgy az ő képeivel indult a MegHááát blog. 

 

4. Elisha Cuthbert

 

A kanadai színésznő az itthoni közönség számára a Szűzet szüntess c. film, illetve a 24 és a Happy Endings c. sorozatokból lehet ismert. 34 éves és házas, férje Dion Phaneuf, az Ottawa Senators védője. 

 

3. Anette Dawn (Bocsi Anett)

 

Ő ezen a blogon (és a hozzátartozó Facebook oldalon) kvázi hozzátartozik az általános műveltséghez, amit mi sem mutat jobban mint, hogy ezen a négy hónapos blogon már négy alkalommal szerepelt! 

A jelenleg 39 éves Anette (vagy Anett) felnőtt filmekben szerepelt (kizárólag lányokkal vagy szólóban) 2008-ig, illetve többször is vetkőzött férfi magazinokban. 

 

2. Julia Ann

 

Már leírtam korábban, hogy ő nagyon nagy kedvencem és nem csak nekem hiszen igen népszerű a pornóoldalakon. A 48 éves Julia a lányos filmektől kezdve a hardcore cuccokig igen sok mindent vállal és rengeteg díjjal jutalmazták a szakmában. Itt a blogon három alkalommal szerepelt - eddig. 

 

1. Michelle Marsh

 

A jelenleg 35 éves brit glamour modell 2010-ben vonult vissza és vált főállású családanyává, addig éveken át ő és országos barátnője Lucy Pinder voltak a legkeresettebbek a szakmájukban - nem csak az Egyesült Királyságban.  Itt a blogon egy alkalommal készült róla poszt

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://meghaaat.blog.hu/api/trackback/id/tr7313121374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FredPiszkos 2017.11.01. 01:16:14

Mindegyik nagyon jó nő. Ha választanom kellene szopó próbát tartanék (bár Klicskó nejét kihagynám, ne hogy lecsapjon a férje), és a szopás minősége alapján választanék - igaz van köztük olyan, aki óriási előnybe lenne jó pár száz leszopott farokkal a háta mögött.
süti beállítások módosítása